Wie wil mij helpen om (G)een veilig thuis onder de aandacht te brengen?

(G)een veilig thuis is nu al 24 dagen te koop. Ik denk, dat in mijn vriendenkring de bundel is gekocht. Mooie en lieve reacties heb ik gekregen. Daar ben ik heel blij mee. Soms voel ik mij wat verlegen en wat onhandig om hier op te reageren. Liever schrijf ik (lekker veilig) achter mijn tafel, dan dat ik in de schijnwerpers sta. Hoewel ik ook met plezier terug kijk op de presentatie van 14 november. Toch zou ik graag nog een stap willen zetten. Juist nu in deze verwarrende tijden zou ik zo graag meer aandacht willen hebben voor het onveilig opgroeien. Het zit niet in grote acties denk ik wel in het alert zijn en het aandacht hebben voor elkaar. Het houdt mij enorm bezig. Ik droomde vorige week van Paul Blokhuis, dat ik hem graag mijn bundel wilde aanbieden. In deze droom was hij net steeds weer weg wanneer ik op de locatie was waar hij iets aan het doen was... Tja je hoeft geen dromenexpert te zijn wat deze droom zou kunnen betekenen ; ) Ik heb de 'stoute schoenen' aangedaan en hem een persoonlijk bericht gestuurd toen ik weer wakker was. Helaas tot heden zonder reactie.
Afgelopen vrijdag bij de persconferentie hoorde ik Mark Rutten twee zinnen uitspreken om meer op elkaar te letten omdat in deze periode meldingen van huiselijk geweld zijn toegenomen. Dit argument wordt ook gebruikt om de scholen open te houden. Ik ben blij, dat kinderen naar school mogen blijven gaan. Daarnaast ben ik wel bezorgd over wat al deze spanning met mensen doet. In die zin kan mijn bundel hier niets aan veranderen. Wel met de opbrengst van de verkoop van boekjes die zoals de meesten weten ten goede komt aan de kindertelefoon.
Een vriendin vroeg onder het genot van een cappuccino, hoe het ging met de verkoop. Op deze vraag weet ik geen goed antwoord, want ik ben blij met elke bundel die verkocht wordt. Toch zou ik gezien het doel er meer willen verkopen. Dus ik dacht misschien hebben mensen dit dit verhaal lezen wel een tip voor mij hoe ik meer mensen kan laten kennismaken met het boekje. De vriendin met wie ik koffie dronk zei nog heel bemoedigend, dat poëzie lezen niet echt populair is. En ook dat het onderwerp huiselijk geweld voor vele lezers zwaar is. Toch denk ik met een beetje hulp van jullie de bundel bekender kan worden. Gezien de komende decembermaand is het misschien wel een mooi geschenk?

Wanneer je wilt reageren op bovenstaande en of tips hebt om (G)een veilig thuis te promoten lees ik dat graag.
Bedankt alvast voor je moeite en hulp.

Met warme groet,
Desiree


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties


Wie wil mij helpen om (G)een veilig thuis onder de aandacht te brengen?

Voorwoord

Wie wil mij helpen om (G)een veilig thuis onder de aandacht te brengen?

Hoe wakker jij een veilig gevoel aan?

Lezing 24-11-2019

Achtendertig jaar geleden